Rörmokare Stockholm

Bäst på VVS i huvudstaden

Våra tjänster

Vi är specialister inom VVS och rörmokeri, men vi har även andra kunskapsområden och tjänster som kan vara av intresse.

 Vid sidan av römokartjänster erbjuder vi även mycket annat inom bygg och renovering. 

Målning utomhus och inomhus

Vi utför målning, såväl utomhus som inomhus. Vi målar alla former av hus och byggnader: villor, fritidshus, bostadsrätter, garage. Vi kan även hjälpa till med att renovera och måla fönster. Sprutmålning, industrimålning, brandskyddsmålning – vi har ett brett utbud av tjänster när det handlar om målning utomhus.

Vi utför även målning inomhus. Vi målar vid ombyggnad och reparation men även vid nyproduktion. Dörrmålning, våtrumsmåleri, Golvmålning – vi kan hjälpa till med det mesta när det handlar om inomhusmålning.

Renovering

Vi kan även utföra en rad renoveringstjänster, både enstaka tjänster och som entreprenad. Köksrenovering, badrumsrenovering, fönsterrenovering med mera.

Trygghet och erfarenhet

Vi är VVS-företaget som du kan vara säker på att få dina uppdrag ordentligt utförda av. Vår långa erfarenhet på marknaden och det faktum att vi samarbetar med många stora aktörer gör att du kan känna dig säker på att jobbet blir rätt utfört och med god kvalitet. Vi jobbar enligt väl inarbetade rutiner och checklistor för att försäkra att alla installationer och reparationer lever upp till de krav som ställs.

Ansvarsförsäkring

Vi är ansvarsförsäkrade för att säkerställa tryggheten för såväl dig som kund som för våra anställda. Vi driver ett seriöst företag och är måna om att alla våra anställda är skyddade enligt branschens bestämmelser.

Allt inom VVS samt en rad övriga tjänster!