Rörmokare Stockholm

Bäst på VVS i huvudstaden | 08-506 655 45

Våra tjänster

Vi är specialister inom VVS och rörmokeri, men vi har även andra kunskapsområden och tjänster som kan vara av intresse. De flesta av våra arbeten är på något sätt relaterade till vatten, men vi har även kompetens inom exempelvis sanering och rivning. Vill du veta mer om våra övriga tjänster är du alltid välkommen att höra av dig på mail eller telefon.

Sanering av exempelvis avföring och nedsmutsning av fåglar är någonting som vi har god vana av. Vi samarbetar bland annat med SL i Stockholm och har flera stora samarbetspartners. Även enklare rivningsarbeten och takrengöring kan vi hjälpa dig som kund med.

Trygghet och erfarenhet

Vi är VVS-företaget som du kan vara säker på att få dina uppdrag ordentligt utförda av. Vår långa erfarenhet på marknaden och det faktum att vi samarbetar med många stora aktörer gör att du kan känna dig säker på att jobbet blir rätt utfört och med god kvalitet. Vi jobbar enligt väl inarbetade rutiner och checklistor för att försäkra att alla installationer och reparationer lever upp till de krav som ställs.

Ansvarsförsäkring

Vi är ansvarsförsäkrade hos Trygg Hansa för att säkerställa tryggheten för såväl dig som kund som för våra anställda. Vi driver ett seriöst företag och är måna om att alla våra anställda är skyddade enligt branschens bestämmelser.

Allt inom VVS samt en rad övriga tjänster!